Jos kodissasi on erittäin vanhoja ikkunoita, joita ei korjata, ikkunoiden vaihto voi olla houkutteleva. Uudet ikkunat vähentävät kodistasi hukattavan lämmitetyn tai jäähdytetyn ilman määrää. Ikkunat voivat kuitenkin olla kalliita ja kalliimpia kuin muut energiatehokkaat ratkaisut, kuten myrskyikkunoiden asentaminen, sisäisten ikkunoiden lisääminen tai ylimääräinen sääkuoritus. Tässä on viisi parasta tapaa rahoittaa vaihtoikkunasi Torontossa.

#1. Hae korotonta rahoitusta

Jos näet ikkunayrityksen, joka tarjoaa korotonta rahoitusta vaihtoikkunoihin, sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen. Korottomat ohjelmat koskevat yleensä energiatehokkaita ikkunoita, ja Kanadan hallitus tukee niitä osittain kannustaakseen ihmisiä vähentämään energiankäyttöään. Ikkunoiden hinta jakautuu 12 tai useammalle kuukausierälle. Jos nämä ovat hallittavissa, tämäntyyppinen rahoitus on paras vaihtoehto. Vaikka sinulla olisi käteissäästöjä ja voisit ostaa ikkunat suoraan, korottoman lainan avulla voit pitää sijoitetut rahasi ja ansaita hyvän tuoton samalla, kun maksat ikkunasi mukavasti ja hyödyt alhaisemmista sähkölaskuista.

#2. Kysy paikalliselta pankiltasi

Korottomat lainat eivät ole penniäkään tusinaa, ja sinun on etsittävä sellaisen löytää. Seuraavaksi paras vaihtoehto on hakea tavallista henkilökohtaista lainaa paikallisesta pankistasi. Vaikka velkaantuminen kodin remontin rahoittamiseksi ei yleensä ole viisasta, ikkunoiden vaihto on eri asia. Energy Star® -standardien mukaiset ikkunat alentavat taatusti kotisi lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia. Energiatehokkaat ikkunat pienentävät sähkölaskujasi vähentämällä ilmahävikkiä ja hylkäämällä lämpöä matalan emissiokyvyn lasin läpi. LVI-kuluissasi useiden vuosikymmenten aikana säästämäsi summa tekee vaihtoikkunoista entistä paremman velkaantumisen arvoiseksi.

#3. Hae apurahaa

Napsauta tätä linkkiä viralliselle Natural Resources Canada -sivustolle ja näet pienen Kanadan kartan. Valitse vain maakuntasi ja tarkista, voitko saada apurahaa tai taloudellista kannustinta. Koska vaihtoikkunat auttavat asunnonomistajia vähentämään sähkön tai kaasun määrää, jonka heidän LVI käyttää kotinsa lämmittämiseen tai jäähdyttämiseen, hallitus tarjoaa usein taloudellisia kannustimia niille, jotka haluavat siirtyä vihreään. Vaihtoikkunoiden ostaminen on loistava tapa tehdä ympäristöystävällisyyttä, ja apurahalla voi olla varaa ikkunoihin ilman lainaa.

#4. Uudelleenrahoittaa asuntolainasi

Asuntolainasi uudelleenrahoitus on iso askel, sillä se pidentää asuntolainasi takaisinmaksuaikaa ja kertaluonteista jälleenrahoituskulua. Joten jos sinulla on vanhoja ikkunoita, jotka on vaihdettava, onko tämä riskin arvoinen? Kuten edellä mainittiin, energiatehokkaat ikkunat vähentävät käyttökustannuksiasi ja tämä auttaa tasoittamaan lainasi mukauttamisen vaikutuksia. Ikkunat lisäävät myös kiinteistösi arvoa ja energiaa säästävänä ominaisuutena houkuttelevat kustannustietoisia ostajia, jotka ovat tietoisia siitä, kuinka paljon kodin lämmitys ja jäähdytys maksaa.

#5. Hae tilinylitystä

Haemalla tilinylitystä käyttötilillesi, sinulla saattaa olla varaa vaihtaa ikkunoita, jotka muuten eivät olleet ulottuvillasi.

Johtopäätös

Oikean tavan löytäminen vaihtoikkunoiden rahoittamiseen Torontossa riippuu henkilökohtaisesta ja taloudellisesta tilanteestasi. Mistä muista tavoista olet kuullut? Jätä meille kommentti alle ja kerro meille!

Comments are closed.