Jos sinusta joskus tuntuu, että käyt häviävää taistelua yrittääksesi pitää kotisi siistinä ja puhtaana, tiedät kuinka masentavaa ja sielua tuhoava se toisinaan voi olla. Jos joudut tähän ahdinkoon, sinun on löydettävä tapa vähentää työmäärääsi ja saada piika, mikä tarkoittaa muutamien sääntöjen noudattamista, jotka auttavat estämään kotisi likaantumisesta, tahroista tai murujen peitossa.
Joskus voi tuntua ankaralta noudattaa monia sääntöjä, jotka estävät perhettäsi toimimasta vapaasti kotona, mutta loppujen lopuksi se johtaa kauniimpaan asuntoon, joka saa kaikki tuntemaan olonsa onnellisemmaksi ja rentoutuneemmaksi viettäessään aikaa siellä.
Lue sitten, niin katsomme joitain yksinkertaisia ​​ja helppoja sääntöjä, joita voit toteuttaa kotonasi ja jotka suojaavat omaisuuttasi ja helpottavat elämääsi.

Syöminen

Mitä tulee syömiseen, on lukemattomia syitä kannustaa syömään pöydässä. Tämä ei vain vähennä ruoansulatushäiriöitä (koska kaikki istuvat suorassa), mutta se antaa sinulle myös mahdollisuuden keskustella perheenä ja ennen kaikkea se suojaa sohvia muruilta ja mahdollisilta tahroilta. Ehkä voisi tehdä satunnaisia ​​poikkeuksia, jotka tekisivät television edessä syömisestä herkkua, mutta suurimmaksi osaksi vaaditaan, että kaikki pysyisivät pöydässä.
Ja tämä pätee ehdottomasti myös makuuhuoneeseen. Ei syödä paahtoleipää sängyssä! Ellet halua pyöriä korppujauhoissa koko yön.
Lopuksi tämä voi koskea myös juomista: jos haluat olla todella tiukka, kerro lapsillesi, että olohuoneessa ei saa juoda juomia. Valitettavasti onnettomuuksia tapahtuu, ja tämä voi auttaa sinua välttämään suuren, ilkeän teetahran muodostumisen matolle.

Kengät

Tärkeää on myös kannustaa ottamaan kengät pois taloon tullessa. Tämä on joka tapauksessa hyviä tapoja, joten perheesi on hyvä tapa päästä siihen. Tarkemmin, vaikka se vähentää mudan ja lian määrää olohuoneeseesi ja se estää naarmuja.
Poikkeus tähän sääntöön? Jos sinulla on kiire, perheen saaminen kenkiin ajoissa voi joskus estää viime hetken faff.

Eläimet

Se, miten valitset lemmikkisi säännöt, riippuu lemmikeistä ja niiden käyttäytymisestä. Varmista vain, että olet tiukka tässä: jos pennullasi on taipumus syödä mattoa, sitä ei saa jättää yksin olohuoneeseen. Ja jos heillä on taipumus virtsata haluamaansa paikkaan, sinun on kiellettävä heidät olohuoneesta. Tässä ainoa poikkeus on, jos he ovat hyvin koulutettuja.
Nämä säännöt voivat tuntua ankarilta, mutta poikkeuksia lukuun ottamatta ne ovat oikeudenmukaisia. Ja omaisuutesi kiittää sinua varmasti!

Comments are closed.