Jos olet lähdössä pitkälle matkalle tai lomalle näinä päivinä, tekniikan ottaminen on välttämätöntä. Sen lisäksi, että pysyt yhteydessä, saat reittiohjeet ja viestit, se tarjoaa myös paljon viihdettä ja tekemistä poissa ollessasi. Jotkut ihmiset sanovat haluavansa lomaa tekniikastaan, mutta useimmille ajatus satojen kirjojen lukemisesta Kindlellä tai paikallisuutisten seuraaminen/elokuvan katsominen illalla vain lisää matkaa. – vaikka se olisikin syyllinen mielihyvä.
Mutta teknologian tuominen mukanasi ei ole aina helppoa, koska se voi olla raskasta, herkkää ja sisältää paljon pienempiä osia. Pakkaamisessa on yleensä taidetta, ja tämä ulottuu ehdottomasti laitteiden ja laitteistojen pakkaamiseen. Lue lisää, niin katsomme joitain parhaita vinkkejä teknologiasi pakkaamiseen.

Asiat, joita ei saa unohtaa

Jos haluat saada kaiken irti tekniikastasi ollessasi poissa, sinun on varmistettava, että otat mukaan tiettyjä varusteita. Yksi tällainen esimerkki on verkkolaite paikallisia pistorasioita varten. Ja tietenkään et tarvitse vain yhtä, vaan useita varmistaaksesi, että jokainen voi ladata laitteitaan niin paljon kuin tarvitsee. Mikään ei ole pahempaa kuin odottaa, että joku saa laturin kuntoon, kunnes voit tarkistaa viestisi
Muita hyödyllisiä mukaan otettavaa ovat kotelot, jotka voivat suojata esineitäsi, vara-akut ja häikäisyä estävät näytönsuojukset, jos haluat käyttää laitteita kirkkaassa auringossa.

Tilaa säästäviä vinkkejä

Kun yrität säästää tilaa, sinun on pohdittava, kuinka saat kaiken irti pienimmästä tekniikasta. Älä tuo kahta laitetta, jos saavutat saman asian yhdellä laitteella.
Jos esimerkiksi haluat kirjoittaa Word-asiakirjoja, se ei välttämättä tarkoita kannettavan tietokoneen tarvetta: voit saavuttaa saman ottamalla tabletin ja Bluetooth-näppäimistön, jotka vievät huomattavasti vähemmän tilaa. Samoin jos tarvitset suuremman näytön kuin mitä puhelimessa on, mutta et halua kantaa mukanasi isompaa laitetta, harkitse HDMI-kaapelin ja USB-sovittimen ottamista, jotta voit liittää sen televisioon. Älypuhelin, jossa on televisio näytölle ja Bluetooth-näppäimistö, pystyy käytännössä kaikkeen, mitä täysillä tietokoneilla on!
Tietysti voit myös käyttää tilaisuutta hyväksesi investoidaksesi johonkin uuteen, joka säästää tilaa. Ehkä nyt on hyvä idea vihdoin investoida Kindleen, tai ehkä voit hankkia Dell Venue Pro 8:n – täyden PC:n, jossa on Windows 8 8 tuuman laitteessa.

Asioiden turvassa pitäminen

Toinen huolenaihe tekniikan kanssa matkustaessa on tekniikan pitäminen turvassa. Tekniikan kanssa matkustaessa pääsääntönä on, että se kannattaa pitää käsimatkatavaroissa – et halua murehtia kalliin teknologiasi murskaamisesta sen päälle laskeutuvan raskaan kotelon takia. Näin voit käyttää laitteita myös ollessasi lentokoneessa tai  suuntautuvassa autossa.

Jopa käsimatkatavaroissa voit silti vaurioittaa tekniikkaasi, joten pehmustetaan neulepussin pohja (jotta voit laskea pussin huoletta alas kovasti) ja ehkä jopa kääriä laitteet yhteen. Varmista, että laukussa ei ole mitään, kuten avaimia, jotka voisivat naarmuttaa laitteesi pintaa. Tärkeää on myös varmistaa, että saat jonkinlaisen kotelon – jos ei itse laitteelle suojakotelon, niin ainakin suojuksen, jossa voit pitää sen mukana matkalla.
Ja jos aiot mennä illanviettoon tai vaeltaa seikkailunhaluisille retkille, harkitse toisen matkapuhelimen ottamista, jota voit käyttää murehtimatta sen katoamisesta tai varastamista.

Comments are closed.